Хотелски комплекс Боженците релакс Хотел Боженци

Допълнителни услуги

Открит басейн

Откритият плувен басейн предоставя възможност на всеки от нашите гости да се възползва от прохладата и удоволствието от плуването, когато пожелае. Басейнът е с дължина 15м и ширина 10м.

**Басейнът е охраняем до 19ч. и има спасител. 

Спа център

Спа центърът на Хотелски комплекс „Боженците релакс“ ще  ревитализира Вашето тяло. Тук ще може да изхвърлите токсините, да освежите и хидратирате кожата си както и да подобрите своето кръвообръщение и метаболизъм.

На ваше разположение ще са:

 

  • Закрит басейн 10м-5м;
  • Място за спорт с фитнес уреди;
  • Кът за тенис на маса;
  • Сауна;
  • Студио за масаж;
  • Парна баня;


Цени масажи:

 

  • частичен масаж (гръб) – 30 минути – 30лв;
  • цялостен масаж – 1 час – 40лв.

*Ползването на СПА центъра е в интервала 08:00-20:00.

 


 

Мултифункционална спортна площадка

За любителите на спортните игри предлагаме много емоционални моменти и изяви на игрището с изкуствена трева. Подходящо е за футбол, волейбол или други игри.

 


 

Конферентна зала

Хотелски комплекс Боженците релакс предлага на гостите си конферентна зала /с мултимедия и озвучаване/ с 40 места. Залата предлага  чудесни условия за провеждане на вашите фирмени събития – презентации, обучения, семинари, трейдинги и др.

 


 

Самостоятелна банкетна зала

За фирмени събирания предлагаме и самостоятелна банкетна зала със 75 места. Подходяща е за различни поводи и празненства. Разполага със собствено барбекю.

 


 

Паркинг зона

Хотелски комплекс Боженците релакс  разполага с два безплатни, охраняеми паркинги за всички наши клиенти.

 


 

За децата

Откритата детска площадка до хотела и добре поддържаната зелена площ са много подходящи за игра на децата. Това Ви дава изключителното предимство дори и по време на Вашите обяд или вечеря, да наблюдавате малките палавници.

 


 

Пешеходен туризъм

Хотелски комплекс „Боженците Релакс“ е страхотно място за пешеходен туризъм и преходи с колело.
От хотела започват някои от най-интересните маршрути, тъй като се намираме в културно-историческия център на България.
Хотелски комплекс „Боженците релакс“ ще организира по Ваше желание различни видове горски преходи или екскурзии, с планински водачи по предварително избрани маршрути и екопътеки, с идеята Вашата почивка да е още по-приятна.
Ако проявявате интерес и искате да се възползвате от нашите предложения за пешеходен туризъм по време на Вашия престой, моля попитайте на рецепция, където ще ви дадат по-подробна информация за маршрути и цени.

  

Гостите на хотелски комплекс Боженците релакс

Всички гости имат възможността при интерес и желание срещу допълнително заплащане да се възползват от следните допълнителни услуги:

 

  • Наем на велосипеди;